Articles

Record MIDI to WAV or MP3
I could get excellent results using this midi software.
Midi in Cell Phone
I bought a new mobile cell phone which had the ability to play music - MP3 yes, MIDI no!
MIDI Music in Powerpoint Presentations
Midi files work in powerpoint, but they do not work if you want to loop the song.
Midi Piano Teacher
Converting to MP3 allows my students to play these accompaniment files through their iPods.
Convert Midi Composition
Perfect in every way, with a simple to use interface, fast conversion, and no problems whatsoever.
Choir Practice
Last night I brought the music, (now converted from midi to mp3 format) to our choir practice and all are very happy with it.
MIDI Converter with Soundfont
So, that's exactly what I searched for - A MIDI Converter that utilizes Soundfonts.
MIDI Conversion Software
Looking for an easy-to-use MIDI conversion software because I had a few MIDIs to convert.

Direct MIDI v MP3 Converter

Direct MIDI to MP3 Converter je hitro glasbeno orodje, ki omogoča pretvarjanje MIDI datotek v MP3, Wav, WMA in OGG formate. Naš glasbeni pretvornik lahko hitro pretvori MIDI datoteko v glasbeni format, ki ga lahko zapečete na glasbeni CD in predvajate na običajnem CD predvajalniku.

Pomembna razlika med Direct MIDI to MP3 Converter in drugimi podobnimi programi je ta, da naš MID pretvornik nudi neposredno MIDI pretvorbo brez snemanja zvoka. Glavne prednosti neposrednega MIDI pretvarjanja so kvaliteta glasbenega CD-ja, hitrost pretvarjanja in tišina med pretvarjanjem. Med pretvarjanjem ne rabite poslušati MIDI glasbe in sproti nastavljati snemalno stopnjo. Samo povlecite in spustite vaše MIDI datoteke, ostalo bo avtomatsko za vas naredil Direct MIDI to MP3 Converter. Pretvarjanje se konča do 10-krat hitreje kot je celotno trajanje MIDI datoteke! Glasbeniki lahko uporabijo svoje SF2 soundfonte za renderiranje in spreminjajo kvaliteto instrumentov.

Vgrajen glasbeni predvajalnik (s statusno vrstico) vam pomaga poslušati MIDI, MID, RMI ali Karakoke datoteke pred pretvarjanjem. Prav tako vam vgrajen enostaven za uporabo OGG/WMA/MP3 urejevalnik oznak pomaga poimenovati vaše MP3, WMA ali OGG skladbe. Način batch vam omogoča spontano pretvarjanje večih MIDI skladb v MP3. Batch pretvorba MIDI v WAVE je zelo uporabna pri ustvarjanju glasbenih kolekcij na glasbenem CD-ju. Pridobljene WAW ali MP3 datoteke lahko nato zapišete na glasbeni CD z uporabo CD zapisovalnega programa. Ali pa jih prenesete na vaš Apple iPod ali kakšen drug prenosni MP3 predvajalnik.

Z uporabo funkcije spreminjanja tempa, lahko ustvarite album vaših najljubših MIDI ali Karaoke MIDI kompilacij izvedenih v kateremkoli tempu. Kvaliteta je prav tako nastavljiva. Vaša najljubša MIDI zvonenja za mobilni telefon lahko pretvorite v MP3 z nastavljivo reverberizacijo. Direct MIDI to MP3 Converter je odlična izbira za MIDI izvajalce in amaterske ali profesionalne glasbenike, ki skladajo MIDI glasbo z uporabo digitalnih pianinov, tipkovnic ali glasbenih sekvencerjev in potrebujejo orodje za pretvorbo MIDI(MID, RMI, KAR) datotek v popularne glasbene formate. Prav tako je naš večjezični vmesnik primeren za ljudi, ki hočejo posneti MIDI, MID, RMI, KAR datoteke na glasbeni CD. Podprti so vsi popularni MIDI formati: MIDI, RIFF MIDI in Karaoke MIDI.

Smo edino podjetje, ki ima polno funkcionalno preizkusno različico naše MIDI pretvorbene programske opreme. Pretvarjalni čas ni omejen.

Glavne lastnosti Direct MIDI to WAV/MP3:
 • Hitro MIDI pretvarjanje – do 10-krat hitrejše od dolžine MIDI datoteke;
 • Audio CD quality because of internal fast conversion without recording;
 • Kvaliteta glasbenega CD-ja zahvaljujoč hitri notranji pretvorbi brez snemanja;
 • Podpora SF2 soundfonts;
 • Nastavljiva reverberizacija;
 • Nastavljiv Midi tempo;
 • Hitri batch način pretvarjanja, ki vam prihrani čas;
 • Podprta večina popularnih MIDI formatov;
 • Nastavljive kvalitete in hitrosti;
 • Vgrajen visoko-kvaliteten MIDI predvajalnik s statusno vrstico;
 • Polno funkcionalni urejevalnik OGG/WMA/MP3 oznak;
 • Polna podpora za ID3 MP3 oznake;
 • Polna podpora za WMA oznake;
 • Polna podpora za OGG oznake;
 • Večjezični vmesnik;
 • Hitre tipke za vsa dejanja;
 • Vleci/spusti vmesnik;
 • Vse funkcije na voljo: Pretvarjanje MIDI v MP3, MIDI v WAV, MIDI v WMA, MIDI v OGG, MIDI v WAVE, MID v MP3, MID v WAV, MID v WMA, MID v OGG, MID v WAVE, RMI v MP3, RMI v WAV, RMI v WMA, RMI v OGG, RMI v WAVE, KAR v MP3, KAR v WAV, KAR v WMA, KAR v OGG, KAR v WAVE;
 • Windows Vista kompatibilen.


Za pretvarjanje glasbenih datotek med različnimi glasbenimi formati in pretvarjanje skladb z glasbenega CD-ja neposredno v MP3, WMA, WAV, OGG, FLAC, Monkey’s Audio APE ali MusePack MPC uporabite Direct Audio Converter and CD Ripper. Z Direct Audio Converter and CD Ripper lahko pretvarjate neposredno iz enega glasbenega formata v drugega.

Če želite razcepiti MP3 ali WAV datoteke na dele, uporabite Direct WAV MP3 Splitter. Direct WAV MP3 Splitter je enostavno orodje za razcepitev MP3 ali WAV datotek.

Če želite združiti več MP3 ali WAV datotek, uporabite Direct MP3 Joiner. Direct MP3 Joiner je enostavno hitro orodje za združevanje MP3 datotek.

Pistonsoft MP3 Tags Editor je močan urejevalnik MP3, OGG, ASF in WMA glasbenih oznak. MP3 Tag Editor vam prav tako omogoča ustvarjanje seznamov predvajanja, preimenovanje datotek, organizacijo map, izvoz podatkov v različne formate in veliko več.

Articles

How to convert midi to mp3?
Watch new midi converter video.
Midi Converter for Mac
Mac users finally have the chance to try power of Direct Midi Converter on the Apple computer.
While learning the melody, we use midi and mp3
I play guitar, so am able to accompany the songs that we know, and can pick out the melody for new songs.
Command line Midi to MP3
Now you have command line support in our midi converter and can run it programmatically via batch file or a script for any midi to mp3 automation tasks.
Read more about MIDI to MP3/WAV Converter
Fast audio utility that allows you to convert MIDI to MP3, WAV, WMA and OGG formats.
MIDI Converter
The new MIDI converter produces high-quality output by employing digital wavetable synthesis.
Press Release
The Best Way to Convert a MIDI for MP3 player or Audio CD.
MIDI Converter in the church
We have been using midi music but would like to convert midi to MP3 format (due to popularity of MP3 players).
Convert MIDI hymns
We have tried a few others but the results were not as compelling as your MIDI Converter.
MIDI to WAV Converter Reviews
Small in size but extremely detailed and informative, this MIDI conversion program offers a quick and easy way to convert MIDI files.
Convert MIDI to CD
It does not take a sound for record from an output of audio device of your card, but gives a support of user banks of sounds.
Best Number One MIDI Tool
This mid converter is the best thing I could ever use.