Articles

Record MIDI to WAV or MP3
I could get excellent results using this midi software.
Midi in Cell Phone
I bought a new mobile cell phone which had the ability to play music - MP3 yes, MIDI no!
MIDI Music in Powerpoint Presentations
Midi files work in powerpoint, but they do not work if you want to loop the song.
Midi Piano Teacher
Converting to MP3 allows my students to play these accompaniment files through their iPods.
Convert Midi Composition
Perfect in every way, with a simple to use interface, fast conversion, and no problems whatsoever.
Choir Practice
Last night I brought the music, (now converted from midi to mp3 format) to our choir practice and all are very happy with it.
MIDI Converter with Soundfont
So, that's exactly what I searched for - A MIDI Converter that utilizes Soundfonts.
MIDI Conversion Software
Looking for an easy-to-use MIDI conversion software because I had a few MIDIs to convert.

Direct MIDI to MP3 Converter

Direct MIDI to MP3 Converter je brz audio program koji vam omogućava da konvertirate (pretvarate) MIDI datoteke u MP3, WAV, WMA i OGG formate. Naš audio konverter može brzo obraditi i pretvoriti MIDI datoteku u neki audio format kojeg možete zapržiti na audio CD i preslušavati na običnom CD playeru.

Osnovna razlika između Direct MIDI to WAV/MP3 Converter i drugih sličnih programa je da naš MID konverter dopušta direktnu MIDI konverziju (pretvorbu) bez snimanja zvuka. Glavne prednosti direktne MIDI konverzije su CD audio kvaliteta, brzina konverzije i tih rad tijekom konverzije. Vi ne trebate slušati MIDI muziku i prilagođavati nivoe snimanja prilikom konverzije. Samo dovucite i ispustite vaše MIDI datoteke a ostalo će se izvršiti automatski pomoću programa Direct MIDI to MP3 Converter. Brzina konverzije je do 10 puta brža od trajanja originalne midi datoteke! Muzičari mogu koristiti svoj vlastiti SF2 soundfonts za pretvaranje i mijenjanje kvalitete instrumenata.

Ugrađeni audio player (sa prikazom pjesama) pomaže vam da preslušate MIDI, MID, RMI ili Karaoke datoteke prije konvertiranja. Ugrađen i lagan za korištenje OGG/WMA/MP3 Tag Editor pomaže vam u preimenovanju vaših MP3, WMA ili OGG pjesama. Grupni (batch mode) način pomaže vam da simultano konvertirate nekoliko MIDI pjesama odjednom u MP3. Grupna MIDI u WAVE konverzija je vrlo korisna za kreiranje muzičkih kolekcija i za audio CD. Završne WAV ili MP3 datoteke mogu biti zapržene na audio CD koristeći bilo koji program za snimanje na CD. Ili to možete prebaciti na svoj Apple iPod ili neki drugi portable MP3 player.

Koristeći se opcijom Promjena tempa, vi možete kreirati jedan album sa vašim omiljenim MIDI ili Karaoke MIDI kompozicijama izvedenim u nekom tempu. Mogućnost za kvalitetom su prilagodljive. Vi možete konvertirati vaše omiljene MIDI ringtonove sa mobitela u MP3 sa prilagodljivom jekom. Direct MIDI to MP3 Converter je odličan izbor za MIDI umjetnike, amatere ili profesionalne muzičare koji komponiraju MIDI muziku koristeći digitalne klavijature, tipkovnicu ili muzičke sekvencere a potreban im je alat za pretvaranje MIDI (MID, RMI, KAR) datoteka u popularne audio formate. Također, naš višejezičan program je savršen za ljude koji žele snimati MIDI, MID, RMI, KAR datoteke na audio CD. Svi popularni MIDI formati su podržani: MIDI, RIFF MIDI i Karaoke MIDI.

Mi smo jedina kompanija koja ima probnu verziju programa za MIDI konvertiranje sa svim mogućnostima kao i registrirana verzija, vrijeme konvertiranja nije ograničeno.

Sve raspoložive mogućnosti: MIDI u MP3, MIDI u WAV, MIDI u WMA, MIDI u OGG, MIDI u WAVE, MID u MP3, MID u WAV, MID u WMA, MID u OGG, MID u WAVE, RMI u MP3, RMI u WAV, RMI u WMA, RMI u OGG, RMI u WAVE, KAR u MP3, KAR u WAV, KAR u WMA, KAR u OGG, KAR u WAVE.


Za konvertiranje audio datoteka između raznih audio formata i ripanje CD audio pjesama direktno u MP3, WMA, WAV, OGG, FLAC, Monkey's Audio APE ili MusePack MPC koristite Direct Audio Converter i CD Ripper. Sa programima Direct Audio Converter i CD Ripper vi možete konvertirati direktno iz jednog audio formata u drugi.

Ukoliko želite razbijati MP3 ili WAV datoteke u manje komade koristite Direct WAV MP3 Splitter. Direct WAV MP3 Splitter je alat lagan za korištenje za razbijanje (split) MP3 ili WAV datoteke.

Ukoliko želite spajati više MP3 datoteka odjednom koristite Direct MP3 Joiner. Direct MP3 Joiner je lagan i brz alat za spajanje (merge) MP3 datoteka.

Pistonsoft MP3 Tags Editor je moćan audio tagger za editiranje MP3, OGG, ASF i WMA tagova audio datoteka. MP3 Tag Editor vam isto tako omogućava da kreirate play liste, preimenujete datoteke, organizirate mape (foldere), izvozite podatke u različitim formatima, i mnogi više.

Articles

How to convert midi to mp3?
Watch new midi converter video.
Midi Converter for Mac
Mac users finally have the chance to try power of Direct Midi Converter on the Apple computer.
While learning the melody, we use midi and mp3
I play guitar, so am able to accompany the songs that we know, and can pick out the melody for new songs.
Command line Midi to MP3
Now you have command line support in our midi converter and can run it programmatically via batch file or a script for any midi to mp3 automation tasks.
Read more about MIDI to MP3/WAV Converter
Fast audio utility that allows you to convert MIDI to MP3, WAV, WMA and OGG formats.
MIDI Converter
The new MIDI converter produces high-quality output by employing digital wavetable synthesis.
Press Release
The Best Way to Convert a MIDI for MP3 player or Audio CD.
MIDI Converter in the church
We have been using midi music but would like to convert midi to MP3 format (due to popularity of MP3 players).
Convert MIDI hymns
We have tried a few others but the results were not as compelling as your MIDI Converter.
MIDI to WAV Converter Reviews
Small in size but extremely detailed and informative, this MIDI conversion program offers a quick and easy way to convert MIDI files.
Convert MIDI to CD
It does not take a sound for record from an output of audio device of your card, but gives a support of user banks of sounds.
Best Number One MIDI Tool
This mid converter is the best thing I could ever use.